La directora general de Joventut lliura els diplomes acreditatius als participants del camp de treball de recuperació del Camí Ral

Després de visitar el Camp de Treball Internacional d’Els Horts del Soler, Marta Vilalta va visitar el primer Camp de Treball de la Vall d’en Bas dedicat a recuperar l’antic camí ral de Vic a Olot.

Diplomes acreditatius en reconeixement a la tasca feta. Això és el que la directora general de Joventut, Marta Vilalta, va lliurar, juntament amb el director de l’Agència Catalana de Joventut i la coordinadora territorial, als nois i noies d’arreu de Catalunya que han participat al primer camp de treball de recuperació de l’antic Camí Ral d’Olot a Vic, una infraestructura que antigament va esdevenir clau per al desplaçament de mercaderies i persones entre les dues comarques. Concretament, els participants del camp de treball s’han encarregat de fer aflorar l’antic empedrat de la via en el tram dels Hostalets d’en Bas i el seu entorn, durant quinze dies, cinc hores cada dia laborable. Els joves reconeixen que hi ha hagut dies durs, tot i que valoren molt positivament l’experiència.
La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha volgut destacar el valor afegit que suposa aquest tipus d’activitats d’estiu, relacionada amb la contribució que els joves fan a la recuperació del territori. El camp de treball de recuperació del Camí Ral al seu pas pels Hostalets ha estat organitzat conjuntament pel Núria Social i l’empresa Arriant.