L’Ajuntament d’Olot adequarà el Pavelló Firal perquè s’hi practiqui gimnàstica artística

Fa uns tres anys que l’afició per la gimnàstica artística va arrelar a Olot. Des de llavors, no ha parat de créixer, i el nombre de les persones que la practica i ara ja són al voltant d’un centenar. Ara l’Ajuntament d’Olot ha decidit adequar-los un espai al Pavelló Firal.

Els olotins que practiquen la gimnàstica artística han crescut tant que s’ha fet necessari un espai fix on entrenar. Així li ho han demanat a l’Ajuntament d’Olot, que ha decidit adequar un sector del Pavelló Firal d’Olot.

L’espai es podrà utilitzar durant tot l’any, a excepció de certs dies en què s’organitzen esdeveniments com la Fira Orígens. L’equip de govern, però, manifesta que són pocs moments a l’any, perfectament compatibles amb l’ús del pavelló per a la pràctica d’aquest esport. La Junta de Govern d’Olot va adjudicar ahir l’actuació per un pressupost d’uns 12.000 euros i s’emprendrà en breu.