L’Olot torna als entrenaments i Garrido es mostra content de la plantilla malgrat no la dóna per tancada

La Unió Esportiva Olot ha tornat a la feina. Els jugadors van passar ahir la revisió mèdica, i aquest matí han dut a terme el primer entrenament amb 22 jugadors sobre el terreny de joc. També ahir va tenir lloc la presentació en societat del projecte del club en aquest curs davant una cinquantena de socis.

Puntuals, i amb gairebé tots els jugadors sobre el terreny de joc: la Unió Esportiva Olot inicia una nova pretemporada amb la sensació d’arrencar amb la feina feta. La salvació es va aconseguir a l’últim minut de la lliga, però la segona volta realitzada va ser una mostra del treball fet pels jugadors de Raúl Garrido per assolir els objectius marcats. Ara, aquesta base ha de servir per impulsar l’equip, on la primera intenció serà aconseguir la permanència amb més antelació.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “Volem fer-ho molt bé, volem agafar la base de la segona volta de la temporada passada per crear noves il·lusions i que ens serveixi per adonar-nos del què podem arribar a fer”.

La pretemporada va començar aquest dijous amb les revisions mèdiques corresponents, i aquest divendres 22 futbolistes van saltar al terreny de joc per completar la primera sessió preparada per l’equip tècnic. Per a Raúl Garrido, encara falta alguna incorporació, però està content amb els jugadors de què disposa.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “Creiem que la plantilla no està tancada, però el mercat és el que va dirigint les coses, i el més important ja ho hem fet: mantenir la base del grup i fitxar tres jugadors molt bons per a l’equip. S’ha de tenir paciència per acabar de definir els jugadors”.

La primera sessió d’entrenaments arriba després de la presentació en societat de la nova temporada de la Unió Esportiva Olot, al Casal Marià. Allà, davant una cinquantena de socis, el club va refermar el seu projecte únic en el món del futbol català que duu a terme; l’entitat espera que se’ls recolzi per seguir amb aquesta línia.

Deixa un comentari