Olot aprofitarà l’estiu per arranjar ferms, voreres i repintar passos de vianants

Olot aprofitarà els mesos d’estiu per millorar l’asfalt i les voreres dels seus carrers. L’Ajuntament ha adjudicat aquest dijous una part del pla d’asfaltatge, que implicarà obres de millora en diversos punts de la ciutat. També ha aprovat una segona fase del projecte que s’executarà més endavant i el repintat de passos de vianants.

L’Ajuntament d’Olot destina cada any aproximadament 250 mil euros en la conservació del paviment i les voreres de la ciutat. Molts d’aquests treballs es porten a terme durant les vacances d’estiu.

És el cas de la primera fase del pla d’asfaltatge, que la Junta de Govern Local acaba d’adjudicar.  El pla preveu la reparació del ferm a la carretera de les Tries i el sector del carrer Sant Miquel i la Plaça Palau i millores a la Ronda de les Fonts. També se suprimiran barreres arquitectòniques amb l’arranjament de voreres als carrers Vilanova, Verge de Fàtima i Bolós a més dels trams Folch i Torres, Joaquim Marsillach, Sant Cristòfor amb la Ronda de les Fonts i el carrer Sant Miquel. Els treballs tenen un cost de 185 mil euros.

Josep Gelis, Regidor Mobilitat Aj. Olot: “La nostra idea era poder acabar abans de festes d’Olot, almenys el que hem de fer pel centre segur si hem de fer alguna cosa per la perifèria acabarà una mica després”

També s’ha aprovat repintar passos de vianants en diferents punts de la ciutat, per un import aproximat de 20.200 euros.

Josep Gelis, Regidor Mobilitat Aj. Olot:”S’ha previst repintar tots els carrers més transitats i als voltants de les escoles. En un segon projecte, que iniciarem després de festes del Tura, farem a la resta de la ciutat, és a dir als exteriors.”

Aquest dijous també s’ha aprovat la segona fase del Pla d’Asfalts per aquest any, amb una inversió de 32 mil euros més. Permetrà actuar a la Plaça de l’Illa de Pasqua, el camí de Les Fonts, l’encreuament de l’Avinguda del Doctor Danés i el carrer Pou del Glaç, així com fer reparacions en altres localitzacions d’Olot on sigui necessari.

x