Un menor, traslladat a l’Hospital Josep Trueta després de ser atropellat a la Vall de Bianya

Aquest divendres a primera hora del matí un menor de 15 anys ha estat atropellat per un cotxe al quilòmetre 91 de la N-260, a la Vall de Bianya. A resultes de l’impacte, el jove ha resultat ferit greu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, i ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital Josep Trueta de Girona, que li ha pogut donar l’alta al llarg de la mateixa jornada.

L’avís s’ha produït a les 9 i 7 minuts. Fins al lloc de l’incident s’han traslladat els Mossos d’Esquadra i dues dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques. Segons alguns testimonis, el noi, que forma part de les Brigades Joves de la Vall de Bianya, intentava creuar la carretera amb una bicicleta quan ha estat envestit per un cotxe. El noi ha impactat contra el vidre de davant del vehicle.