Els Verregassos de Riudaura celebren els 20 anys de la fundació de l’associació

Sota el lema “Aquest any en cardem 20”, l’associació Cultural i Esportiva Verregassos de Riudaura han celebrat els 20 anys.
L’Associació que està formada per un centenar de persones, de totes les edats, són els encarregats d’organitzar les activitats populars del municipi durant l’any, des de les més tradicionals com el tió fins a calçotades.

Aquest cap de setmana, han celebrat els 20 anys i ho han fet amb la Festa Verregassa, que cada any s’organitza des d’un col•lectiu diferent de dins l’associació.

Ramón Font, President de l’Associació Verregassos: “El Rompeculs és un carrer peculiar de Riudaura, que va des de la Tarriga fins a la Plaça del Gambeto. Aquest nom és perquè és un carrer peculiar de la població, i és cronometrada”.

Enguany per la celebració s’han preparat diferents activitats: La ja tradicional Pujada Cronometrada Rompeculs, on hi han participat aproximadament una 40ena de persones de totes les edats, un sopar popular i un fi de festa amb dos concerts, Els Xucu-Pà i els The Seventies.

L’Associació, que va néixer l’any 1998, té la intenció de mantenir viu el municipi i poder seguir gaudint d’activitats per a totes les edats i per a tothom qui vulgui participar.

x