Sara Terraza & The Black Sheep presenten el seu primer disc a Les Planes d’Hostoles

Les Planes d’Hostoles va acollir aquest cap de setmana un concert més dins de la programació d’estiu del programa Planestiueja’t. Aquesta vegada va ser el torn de Sara Terraza, una cantant emergent que va estar acompanyada de la seva banda The Black Sheep.

La banda va treure el seu primer disc el setembre passat i des de llavors han fet la gira per tot Catalunya, per presentar-lo. Terraza, que ara també canta en solitari, és una antiga membre del grup Geriona del concurs Oh Happy Day de TV3, i aquest ha estat el seu primer treball en solitari.

Sara Terraza, cantant: “L’estil que fem nosaltres és més alternatiu, no és un estil pur que sigui copiat. És un mix de molts estils, amb molta personalitat”.

Més d’un centenar de persones van acostar-se fins a la Plaça per gaudir del concert a la freca.  En un concert íntim, la banda es va guanyar el públic només començar, i és que el guitarrista de la banda és fill del municipi.

El programa Planestiueja’t encara té preparades diferents activitats fins el 25 d’agost que es farà la cloenda de la mà de Tomeu Penya.

 Joan Soler, Regidor de Cultura i Festes: “La idea del planestiuejat és portar gent coneguda o que despunti i tingui el seu propi espai com més a prop del públic millor”.

Aquest festival en petit format del municipi de les Planes d’Hostoles no només crida públic Garrotxí, sinó que s’hi acosten també estiuejants d’arreu del territori i fins i tot algun de fora de l’estat.

x