130 garrotxins van anar en autobús a la manifestació per reclamar l’alliberament dels independentistes catalans empresonats

Unes 130 persones van anar dissabte en autobús a la Manifestació per reclamar la llibertat dels presos polítics. Les delegacions locals de l’ANC i Òmnium Cultural van organitzar, un cop més, el transport per facilitar l’assistència a la manifestació. Els busos van sortir de l’estació d’Olot a les quatre de la tarda i van tornar tan bon punt va acabar la manifestació. La notícia divendres que la justícia alemanya només extradiria a Puigdemont per malversació va fer créixer, a última hora, l’interès en assistir a la manifestació en autobús.

Rosa Figueras, ANC Garrotxa: “Després del resultat d’ahir dels tribunals alemanys anem més animats que mai, el problema és que ara ens falten busos perquè la gent s’ha animat tant que ens hem quedat curts. Anem amb l’objectiu, que fa temps que tenim, que és la llibertat dels presos polítics”.

x