El Club Natació Olot celebra la Diada del Soci acomiadant les piscines

El Club Natació Olot va celebrar aquest dissabte la Diada del Soci, una jornada per compartir amb tots els afiliats a l’entitat. Aquest 2018, la Diada va servir per acomiadar de forma oficial les piscines mixta i de 33 metres del club. Es calcula que prop de 700 socis van passar per les instal·lacions de Les Tries.

Feia temps que no era possible veure aquesta imatge: gent saltant des del trampolí emblemàtic de la piscina de 33 metres del Club Natació Olot. L’entitat va decidir tornar a obrir per un dia la plataforma, durant la Diada del Soci del club. Aquesta jornada es celebra cada any, amb la intenció de reunir la massa social a través d’activitats esportives i lúdiques, amb tennis, futbol, pàdel, natació, inflables infantils i un sopar a la fresca. Segons el club, l’assistència va ser nombrosa als diferents actes programats en la jornada.

Gemma Soy, Presidenta CN Olot: “La valoració és totalment positiva, no esperàvem aquesta assistència tan important de socis. A més, l’expectació que ha creat el fet de poder-se tirar des d’un dels trampolis, les activitat d’aquagim, aquahit i bodycamp, obert a tothom que vulgui provar-ho, per tal que la temporada que vé s’hi puguin inscriure, ha sigut fantàstica”.

Sobretot van destacar els actes a la piscina mixta i a la piscina de 33 metres, que van servir per acomiadar les instal·lacions de forma oficial abans de la seva transformació a partir del proper mes de setembre. Les dues piscines quedaran obertes al públic fins l’inici de les obres.