Sant Joan les Fonts acull la segona jornada de la Lliga Pirineus de natació

Besalú, Castellfollit de la Roca, Sant Joan Les Fonts, la Jonquera i Flaça competeixen aquest estiu en la seixantena Lliga Pirineus de natació. Dissabte el CP Santjoanenc va ser l’amfitrió de la segona jornada amb la participació d’un 140 nens i nenes de diverses categories.

Sant Joan Les Fonts va acollir aquest dissabte la segona jornada de la Lliga Pirineus, agafant el relleu del Club Poliesportiu Flaçà. Es tracta de la seixantena edició d’aquest esdeveniment de natació en el que enguany hi participen uns 140 nens i nenes de cinc clubs: el Besalú, la Jonquera, el Castellfollit, el Flaçà i els amfitrions d’aquesta jornada, el CP Santjoanenc.

Eduard Albella, entrenador CP Santjoanenc: “Aquesta jornada és més com una festa, la fem a casa a Sant Joan, hi ha més nens i han vingut nedadors i nedadores que no van poder venir a la primera competició. No ens interessa massa el que és la classificació sinó el grup de nens que tenim. Hi ha clubs que porten molts més nedadors i que treballen molt fort durant l’hivern. Nosaltres som més un grup d’estiu, ens interessen més les marques personals i que el treball estigui ben fet”.

Entre els nedadors garrotxins hi participava en Mamadou, un nedador del Castellfollit invident que amb 12 anys va rebaixar les seves marques.

Mamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: “He començat fent cinquanta braça que he fet 59 segons, he baixat 16 segons em sembla. Després he fet 200 crol que la meva marca oficial era quatre minuts i he fet tres minuts i trenta-cinc segons”.

Amb tot, la Lliga Pirineus de natació continua aquest cap de setmana a Castellfollit de la Roca amb la tercera jornada.

x