El Consell dels Infants d’Olot presenta l’espot ‘Carrers nets per Festes del Tura’

Els nens i nenes de cinquè de Primària que formen part del Consell dels Infants d’Olot han enllestit l’espot ‘Carrers nets per Festes del Tura’. Aquest dilluns el van presentar a la sala de plens del consistori davant familiars, mitjans i representants de l’Ajuntament.

Aquest és el vídeo que el Consell dels Infants ha elaborat per demanar a la ciutadania civisme per Festes del Tura. La campanya és una de les primeres propostes sorgides del consell i ara ja és una realitat. Aquest dilluns els nens i nenes van presentar l’espot ‘Carrers nets per Festes del Tura’ a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot.

Cristian Veste, representant del Consell dels Infants: “El primer grup va pensar el que no ens agradava del que passava a les Festes del Tura i el segon decidia solucions. En el segon grup vam fer parelles i vam buscar una solució i un objecte per ensenyar a càmera relacionat amb la solució que vam trobar”

Des del Consell dels Infants treballen enguany el tema del lleure i van voler conscienciar a la gent de l’obligació moral de mantenir els carrers de la ciutat en condicions durant les festes. Es tracta d’una de les 15 demandes que els nens i nenes van presentar al Ple del 19 d’abril.

Montse Riera, tècnica IME: “Els hi demanaven a l’equip de govern que fes una campanya per informar a la gent que per Festes del Tura sortim al carrer a passar-ho bé, però que tinguéssim cura de netejar bé, de no embrutar etc. L’Ajuntament els va dir que els semblava una idea estupenda, però us encoratgem a que la fem vosaltres”.

Pep Berga, regidor d’Educació i Festes de l’Ajuntament d’Olot: “Se’ns va acudir demanar-los-hi ajuda i la veritat és que han fet un treball excel·lent, ha sortit aquest vídeo que serà viral”.

El vídeo s’ha fet en un format aplicable a diferents plataformes. Es podrà veure als Cinemes Olot l’últim cap de setmana d’agost i es compartirà per diverses xarxes socials.