Els productes oficials de les Festes del Tura ja es poden trobar a l’Oficina de Turisme d’Olot

A l’Oficina de Turisme d’Olot ja es poden trobar els productes oficials de les Festes del Tura que s’han estrenat de cares a aquesta propera edició. Aquest estiu la Festa Major d’Olot també és protagonista a les ampolles d’aigua Sant Aniol.

L’Àrea de Festes de l’Ajuntament d’Olot ha creat la imatge que identifica els diferents productes oficials de la Festa Major d’Olot, amb logotip i estampacions amb les figues del gegant, la gegantessa, un cabeçut o un cavallet, acompanyat d’un detall del vestuari i la frase “Faràndula ben bé d’Olot”. Per a aquesta edició se n’han fet samarretes, mocadors i bosses. Des d’ara ja es poden trobar a l’Oficina de Turisme de la ciutat. L’empresa garrotxina Sant Aniol també s’ha sumat a la festa. Per a la campanya d’estiu ha etiquetat més 100.000 ampolles de mig litre i 33 centilitres amb una fotografia d’una de les figures, la frase “Per Festes del tura, esperit de faràndula” i un dibuix dissenyat per l’artista Àngel Rigall.

A més de les actuacions musicals, de moment, per festes s’estan tancat entre 140 i 150 actes que apareixeran a la programació de l’edició del 2018. Per tercer any es convida als olotins a viure les Festes del Tura com a col·laboradors, una figura necessària perquè funcionin correctament els actes més concorreguts: la cercavila d’inici de festes, la infantil i els balls dels gegants. Els col·laboradors van degudament identificats i vetllen perquè l’acte es pugui celebrar com s’ha programat. Per participar-hi, cal tenir més de 18 anys, facilitar les dades de contacte al formulari que es troba a la pàgina web festesdeltura.olot.cat, a la de les entitats de la garrotxa o a les xarxes socials, i escollir l’activitat en què volen col·laborar. També es pot trucar a Can Trincheria. Hi ha temps fins al 15 d’agost.

x