Es posen a la venda les entrades per als espectacles teatrals de les Festes del Tura d’Olot

Aquest dimarts s’han posat a la venda les entrades per assistir als espectacles teatrals que s’oferiran a Olot durant les Festes del Tura: “R(h)umans” i “El fantasma de Canterville”.

La Companyia Rhum & Cia, portarà al Teatre Principal d’Olot el dia 9 de setembre a les vuit del vespre, una funció teatral conduïda per cinc pallassos, que representaran un collage musical tant amb números de creació pròpia, com amb algunes actuacions clàssiques de clown. A l’altra proposta teatral, “El fantasma de Canterville”, el reconegut actor Joan Pera, versiona el clàssic basat en la novel·la de terror d’Oscar Wilde, des d’una visió més còmica. Serà l’endemà a la mateixa hora. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del mateix teatre i a través d’internet al web www.olotcultura.cat.

x