Joan Busquet torna als seus orígens, al Club Horseball Garrotxa, amb la intenció d’impulsar aquest esport a la comarca

El jugador de Horseball Joan Busquet tornarà la propera temporada al Club de Horseball Garrotxa, amb la intenció d’impulsar aquest esport a la comarca. Busquet, actualment a les files del Malla, es desvincularà del club osonenc després de disputar la Champions League de la disciplina el proper mes de setembre.

El Malla va guanyar fa dues setmanes la Copa d’Espanya, amb els genets garrotxins Marià Clavell i Joan Busquet a l’equip campió. Però tot i la possibilitat de lluitar pels principals èxits de la disciplina, Busquet ha decidit fer el pas de tornar als seus orígens, al Club Horseball Garrotxa.

Joan Busquet, jugador de Horseball: “Torno a jugar al Garrotxa. Sé que l’equip gran no està al màxim nivell, però provarem d’intentar recuperar la categoria i que la gent vingui a jugar a Horseball al club”.

Busquet fa el canvi per potenciar de nou el Garrotxa, que va arribar a ser un dels equips forts de la demarcació sota la direcció d’Eduard Golet. Tot i que ara juga a Segona, el Garrotxa manté una bona base, i Busquet espera que la seva tornada sigui un revulsiu per apropar de nou genets al club.

Joan Busquet, Jugador Horseball: “Tant en el cas d’en Marià com el meu, hem hagut de sortir del club per intentar competir al màxim per un temps, però el club segueix treballant: hi ha base, hi ha noies, hi ha nens…cal conservar tot el què tenim i millorar la competittivitat de l’equip sènior”.

El garrotxí deixarà el Malla d’Osona el proper mes de setembre, un cop hagi disputat la Champions League de Horseball, fent equip amb Marià Clavell.

x