La Vall de Bianya complementa la Romànic Extrem amb la Romànic Bike Extrem de BTT al novembre

La Vall de Bianya tindrà aquest any una prova de competició ciclista en la seva agenda d’activitats previstes. Es tracta de la Romànic Bike Extrem de BTT que passarà per diferents corriols del municipi i que comptarà amb dos traçats un de llarg i l’altre de més curt.

La prova, organitzada per l’associació esportiva Batec Garrotxí i l’Ajuntament de la Vall de Bianya, vol ser un complement de la Romànic Extrem que es va disputar el passat mes d’abril i que ja compta amb 6 edicions al seu darrere i s’aprofitarà l’afició que hi ha  del món del ciclisme a la comarca de la Garrotxa.

Xevi Guinart, President Associació Batec Garrotxí: “Volem aprofitar l’afició al món del ciclisme que hi ha a la Garrotxa, per això la participació serà molt variada, i comptant amb l’entorn paisatgístic únic que farà disfrutar als amants d’aquest esport. Volem que la gent vingui a passar-ho bé”.

La cita serà el proper 4 de novembre i des de l’ajuntament de La Vall de Bianya estan satisfets d’incloure aquesta cursa dins el ventall d’activitats que te el municipi i es mostren molt il.lusionats  amb la iniciativa de la prova.

David Darné, tècnic de l’Ajuntament de la Vall de Bianya: “Amb aquesta cita completem l’agenda d’activitats del municipi que compta amb activitats diverses durant tot l’any. Amb aquesta prova volem complementar la ja clàssica ‘Romànic Extrem’ que enguany ha celebrat la 6ª edició”.

Es tracta d’una proposta innovadora que pretén donar a conèixer alguns racons de la comarca tot pedalant i disfrutant de l’entorn.Les inscripcions que s’obriran el proper dia 1 d’agost, es poden fer a través de la pàgina web www.romanicbike.cat on també se’n pot consultar tota la informació.

Deixa un comentari