La VI Trobada de Cors Gospel col•labora amb l’Associació TEA Garrotxa

La sisena trobada solidària de Cors Gospel va recollir diners per a l’Associació TEA Garrotxa. L’esdeveniment solidari ja s’ha consolidat a la ciutat i enguany va col·laborar a donar a conèixer i a recaptar fons per a aquesta nova associació formada per famílies amb nens amb Transport de l’Espectre Autista.

Ja fa sis anys que el Gospel Cor Garrotxa organitza la trobada de Cors Gospel d’Olot, un esdeveniment en el que hi participen diversos cors d’arreu del país i que, des de la seva primera edició és solidari.

Àngels Barnadas, directora del Gospel Cor Garrotxa: “Per una banda és una trobada de cors gospel on molts repeteixen però altres són nous d’aquest any, i per l’altra banda, la trobada és solidària i l’entitat beneficiària aquest any és TEA Garrotxa”

Enguany l’entitat va decidir col·laborar amb l’Associació TEA Garrotxa, que es va crear al febrer d’aquest any i està formada per famílies amb nens amb Transport de l’Espectre Autista. Amb les activitats que es van organitzar al llarg de diumenge es van recollir almenys 230 euros dels tallers i el dinar popular. Una xifra a la que caldrà sumar-hi els diners recollits amb la venda de productes del  concert de la tarda.

Venessa Català, presidenta de TEA Garrotxa: “Activitats com la d’avui ens ajuden a donar-nos a conèixer per si hi ha famílies que es troben en la mateixa situació i per poder tirar endavant projectes pels que necessitem una ajuda econòmica”

Aquesta sisena trobada de cors de gospel per primer any va començar dissabte, amb una cantada i sopar per als membres dels cors al peu del volcà Montsacopa, que era la novetat d’enguany. A la trobada, que ja està del tot consolidada, hi van participar un total de 200 cantaires de set cors.

x