La Garrotxa ha acollit part de la pretemporada del RCDE Espanyol

La Garrotxa és aquests dies el centre de l’actualitat d’un club de Primera divisió. L’Espanyol està fent les primeres passes de la pretemporada a la comarca garrotxina, alternant les instal·lacions de RoyalVerd amb les del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca i sembla que les sensacions dels jugadors no poden ser millors.

Sembla ser que l’experiència que el Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona va tenir l’any passat a la Garrotxa va ser molt positiva. Ho sembla perquè no només hi han tornat, sinó que han instal·lat a la Vall d’en Bas el seu centre neuràlgic durant el primer tram de la pretemporada de cara a preparar-se bé per un any que il·lusiona. Els de Rubi porten a la comarca des del dimecres 11 i acabaran la seva estada demà, un cop finalitzin el partit davant l’Olot a l’Estadi. Els ‘pericos’ com se’ls coneix, són el primer club professional en visitar les instal·lacions i el centre d’entrenament que l’empresa garrotxina RoyalVerd ha impulsat a la comarca.
No han estat les úniques instal·lacions que han trepitjat, ja que la setmana passada van gaudir de les del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca.

L’empresa RoyalVerd ha aprofitat la proximitat d’un hotel com el Vall de Bas, on s’allotja l’Espanyol, per desenvolupar un centre d’entrenament que els ha de permetre conèixer de primera mà les sensacions dels jugadors amb la seva gespa. Amb l’equip barceloní han viatjat 23 jugadors del primer equip i dos del filial, que van gaudir de temps lliure per Olot durant el cap de setmana. L’estada a la Garrotxa també ha servit perquè els serveis mèdics blanc-i-blaus estrenessin un dispositiu per mesurar l’activitat del cor i diagnosticar arítmies cardíaques.

Deixa un comentari