L’Espanyol, tret de sortida a la temporada de la Unió Esportiva Olot

Com els comentàvem, l’estada de l’Espanyol a la Garrotxa acaba demà amb el partit que l’enfrontarà a la Unió Esportiva Olot, a 2/4 de 8 del vespre a l’Estadi Municipal. Serà un partit especial per diversos factors: Garrido va jugar a les ordres de Rubi, saber quin és l’estat de la gespa de l’Estadi i, per últim, l’aplicació del famós VAR, el sistema de vídeo arbitratge.

La sola presència d’un conjunt de Primera divisió ja és un al·licient prou important per a que la il·lusió d’aficionats, jugadors i cos tècnic de l’Olot es desfermi. El conjunt garrotxí disputarà el primer partit de la pretemporada davant l’Espanyol a l’Estadi Municipal en un enfrontament que s’espera que sigui una festa. Aquest matí els tècnics dels dos equips, Raúl Garrido i Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ s’han trobat a les afores de l’hotel Vall de Bas, on s’allotja el club blanc-i-blau, i s’han fet una fotografia amb les samarretes dels seus equips. Dona la casualitat que el tècnic de l’Olot va ser jugador de Rubi a l’Eivissa. Un altre dels al·licients del partit serà l’estat de la gespa de l’Estadi, que ha estat substituïda durant aquest estiu. Tot i que s’espera que aguanti els 90 minuts, no estarà en les millors condicions. I per si faltava poc, el partit servirà de formació per als àrbitres professionals en el VAR, el sistema de vídeo arbitratge. Serà el primer cop que aquest sistema s’utilitzi en un partit a Catalunya, i el segon cop a l’estat espanyol després de l’estrena ahir al Vila-real – Hércules. L’enfrontament tindrà un arbitratge de primera de la mà del col·legiat Hernández Hernández. Estrada Fernández serà l’encarregat del vídeo arbitratge. Demà, a 2/4 de 8, partit de Primera a l’estadi entre la Unió Esportiva Olot i l’Espanyol.