El candidat de Junts per la Vall, Toni Arimany, aprova l’acord entre administracions perquè la variant tingui un carril per banda a la Vall d’en Bas

El conseller de territori, Damià Calvet, va presidir ahir a Can Trona el candidat de Junts per la Vall a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Toni Arimany. Sobre la variant, la candidatura de Junts per Catalunya aposta per l’opció més sostenible i menys agressiva per al territori.

L’emblemàtic centre de cultura i natura Can Trona va ser ahir l’escenari on Junts per Catalunya va presentar el seu candidat a les eleccions municipals de l’any vinent, l’empresari Toni Arimany. L’acte va ser presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. El departament que encapçala ultima l’estudi informatiu de la variant de la Vall d’en Bas i les Preses, que en breu ha de presentar-se a exposició pública. La candidatura de Junts per la Vall d’en Bas aposta per l’opció més sostenible i menys agressiva per al territori. En aquest sentit, troba correcte l’acord arribat per part de la Generalitat i els ajuntaments afectats perquè la carretera compti amb un sol carril per banda a la Vall.

El departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat converses amb el Ministeri de Foment per acabar de definir la connexió amb l’A-26. La pretensió de la conselleria és el de començar al 2019 les obres de la variant d’Olot, la més complexa i que ja compta amb el projecte constructiu, per després seguir redactant i construint la resta de trams de forma escalonada, plantejant el projecte com un tot. A nivell turístic, l’alcaldable Toni Arimany va presentar ahir una proposta de la seva candidatura consistent a millorar visualment l’entrada a la Vall des de la rotonda d’enllaç amb els túnels de Bracons.

Deixa un comentari