El RCD Espanyol atreu desenes d’aficionats a la Vall d’en Bas en el tram final del seu ‘stage’

No és habitual que un club de Primera Divisió s’instal·li a la Garrotxa, però l’Espanyol comença a ser un assidu de la comarca en les dates d’estiu. Aquest cop ha optat per un ‘stage’ de dues setmanes que culmina amb el partit contra la Unió Esportiva Olot aquest vespre.

Desenes d’aficionats blanc-i-blaus de la Garrotxa i voltants no van desaprofitar l’oportunitat de veure els seus ídols en acció a les instal·lacions de Royal Verd a la Vall d’en Bas. L’equip dirigit per Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, ja va optar l’any passat per la comarca com a destinació, i en va quedar satisfet, ja que enguany ha realitzat un ‘stage’ de dues setmanes. Aficionats de totes les edats es van poder apropar als jugadors en el marc d’un entrenament, fet que amb un equip de Primera Divisió acostuma a ser complicat.

Joan Monterde, aficionat RCD Espanyol:  “Més que res vinc pel meu fill, jo sóc soci des de fa 21 anys. Abans anàvem més al camp, però realment poder estar a prop dels jugadors és molt complicat”.

 

David Sánchez, aficionat RCD Espanyol: “Som de Girona, estem de vacances i a les nenes els hi agrada molt l’espanyol. Teníem l’oportunitat de venir i de tenir els jugadors a prop i hem vingut a veure’ls”.

En el seu pas per la Garrotxa l’Espanyol ha combinat entrenaments a la Vall d’en Bas i també a Les Preses a les instal·lacions del Bosc de Tosca. Amb tot, els periquitos van poder veure de ben a prop els seus jugadors preferits, molts però trobaven a faltar a Gerard Moreno que va fitxar pel Vila-real.