La companyia etíop Fekat Circus actua a Olot dins del cicle Circ a la Plaça

Ahir grans i petits van anar al circ, el que s’oferia a la plaça de Braus d’Olot. El públic va gaudir amb l’espectacle de Fekat Circus, procedent d’Etiòpia. Era la primera vegada que el cicle Circ a la Plaça programava una companyia d’aquest país, i la primera que els vuit artistes actuaven a Catalunya.

El somni de l’emigrant africà. Aquest el viatge que la companyia Fekat Circus d’Etiòpia va proposar al públic olotí, un viatge dur i esgotador, però a la vegada ple d’il·lusions i expectatives. L’espectacle, més enllà de l’entreteniment, no va defugir del compromís amb la realitat de tota una generació d’africans.

Shimelis Getachew, Fekat Circus: ‘Tothom hauria de sentir-se lliure d’anar on vol. Sense importar el nostre color de pell o religió. Tots Som un. Déu és un. Hem de saber estimar-nos els uns als altres’.

Més enllà del missatge, la companyia etíop va desplegar un espectacle ric i representatiu del sentir de la cultura africana. Fekat Circus va sentir-se a gust a la plaça de braus d’Olot, i el públic va rendir-se a l’art dels joves components.

Shimelis Getachew, Fekat Circus: ‘El lloc sembla un antinc circ. M’agrada  molt treballar aquí’

Fekat Circus va iniciar ahir a Olot una gira que els portarà per tot l’Estat espanyol.

Deixa un comentari