Es poden a la venda les entrades per al Festival ‘Ésdansa’ de Les Preses

Aquesta setmana s’ha posat a la venda les entrades per als espectacles de pagament del Festival ‘Ésdansa’ que es farà del 20 al 26 d’agost a Les Preses. En aquesta ocasió hi ha diferents formes d’adquirir-les i s’incorporen 2 abonaments que permetran a l’espectador gaudir de 3 o 5 espectacles a uns preus que varien entre els 28 i els 46 euros. Enguany el Festival arribarà ja a la 36ª edició.

Aquesta setmana s’han posat a la venda les entrades per als espectacles de pagament del festival ‘Ésdansa’ que se celebrarà del 20 al 26 d’agost a Les Preses.

El festival que arriba a la 36ª edició ja és tot un clàssic a la Garrotxa i posa de relleu el diàleg entre la dansa i la música apostant clarament en aquesta ocasió per donar a conèixer el treball en comú que fan companyies i col·lectius de forma conjunta entorn a la música d’arrel tradicional.  Enguany s’han preparat dos tipus d’abonaments.

Jordi Fossas, director festival ‘Ésdansa’: “Per a tots els espectacles hi ha dos tipus d’abonaments: un que és l’abonament dels tres espectacles que hi ha al recinte. Els espectacles del dissabte, del diumenge i també l’inaugural d’aquest any que és “C@ntraband@”, un diàleg de La Lira Ampostina i l’Esbart Sant Martí.

L’altre abonament, és per a tots els espectacles: els tres del recinte Ésdansa més “Sa Mateixa” i “Dins la Ger” dels homes mongols.”

Els preus van dels 28 euros el de 3 espectacles i de 46 euros el que inclou els 5 espectacles. Les entrades individuals per cada concert oscil·len entre el 10 i els 12 euros i es poden comprar a través del web esdansa.cat i ticketea.com

També, fins el 17 d’agost, es poden comprar personalment a l’espai de dansa d’arrel internacional. Situat al Carrer Fageda sense número de Les Preses de dilluns a divendres de 10 a 2 i de 4 a 8.

A més a més, el diumenge dia 19 i durant tot el festival, al punt d’informació ‘Ésdansa’ situat a la carretera de santa coloma a les Preses de 9 a 2 i de 4 a 8 de dilluns a divendres i els diumenges 19 d’agost de 4 de la tarda a 8 del vespre i el 26 de 9 del matí a la una del migdia.

Una hora abans de l’inici de cada espectacle, es podran adquirir a la taquilla situada a la plaça Mossèn Joan Pagès de Les Preses.