La final del Talent Volcànic s’enregistrarà dijous 26 de juliol a les 19.30 a la plaça Catalunya d’Olot

Ahir a la Plaça Catalunya d’Olot es van enregistrar els dos últims programes de Talent Volcànic, el concurs de l’estiu d’Olot Televisió. Ja es coneixen els sis finalistes, que intentaran proclamar-se guanyadors de la segona edició el proper dijous a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

Els últims dos programes de Talent Volcànic han tingut molt de talent i moltes sorpreses, entre elles, l’aparició del guanyador de la primera edició, el jove mag Guillem Sanyes, que va explicar com el programa d’Olot Televisió havia suposat un revulsiu en la seva carrera. El públic assistent a l’enregistrament dels programes 5 i 6 de Talent Volcànic ja coneixen els dos darrers finalistes de la segona edició. El jurat admet que li serà molt difícil escollir el guanyador d’aquest estiu. Escollir el guanyador serà, doncs, una qüestió de matisos en les actuacions de sis artistes amb molt de talent. La final de Talent Volcànic es disputarà dijous vinent, 26 de juliol, a la Plaça Catalunya. Els garrotxins que hi assisteixin com a públic seran els primers a saber qui és el guanyador del talent show d’Olot Televisió del 2018.