La Unió Esportiva Olot cau per la mínima davant l’Espanyol i deixa molt bona imatge en la seva estrena

La Unió Esportiva Olot va oferir una bona imatge contra l’Espanyol, tot i perdre per 1 gol a 2, en el primer partit del curs pels dos equips. Aspar va avançar els olotins, però Melendo i Baptistao van capgirar el marcador.

A priori, l’Espanyol havia de ser molt superior a la Unió Esportiva Olot en el partit de debut dels dos conjunts en el curs vigent. Però a l’hora de la veritat, els garrotxins es van mostrar molt seriosos, especialment a la primera part, deixant bones sensacions entre els 2100 aficionats presents al terreny de joc. Abans del minut 10, els de Raúl Garrido es van avançar al marcador, quan Lluís Aspar va marcar al rematar una pilota d’Alan Baró al pal. Però mica en mica, l’Espanyol va anar guanyant el domini del joc, i en una bona acció individual de Melendo, els blanc-i-blaus van empatar. Corria el minut 24 de partit. Ja al segon temps, es van succeir els canvis, i ben aviat l’Espanyol va posar l’1 a 2 definitiu amb una canonada de Baptistao. Però l’Olot no es va rendir, i tant Xumetra com Héctor Simón van tenir opcions per tornar a empatar el partit. Al final, el test va deixar satisfets als dos entrenadors, conscients que els equips tot just arrenquen el curs.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Portem molts pocs entrenaments i no hi havien les condicions físiques per apretar cap a dalt. Però jo crec que hem fet un molt bon partit. Davant teníem jugadors de primera divisió de molta trajectòria i no era fàcil fer el partit que hem fet. Hem perdut el partit, però la sensació i la imatge és bona”.

En aquest partit es van poder veure tots els fitxatges del club olotí, i tant Nierga com Alan Baró i Pep Chavarría van mostrar un bon rendiment amb només una setmana a la plantilla. Alfredo també va ser un dels jugadors destacats, i en canvi el Videoarbitratge va passar tant discretament pel partit que ni tant sols es va provar. El proper partit de l’Olot és aquest dissabte, al camp de l’Escala de Segona Catalana.