Les garrotxines Patricia Gainza i Laura Hernández competiran al Campionat d’Espanya d’Atletisme

Aquest cap de setmana es disputarà el Campionat d’Espanya d’Atletisme, i dues atletes de la Garrotxa hi prendran part. Són Patricia Gainza, que corre per l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i Laura Hernández, que competeix amb els colors del Barça.

Arriba una de les cites més importants per l’atletisme a l’Estat: Getafe acull dissabte i diumenge el Campionat d’Espanya absolut, i entre els més de set-cents atletes que hi seran presents, com a mínim dos són garrotxins. Per una banda hi ha Patricia Gainza: fa temps que corre per l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i en els passats Campionats catalans va aconseguir la medalla de bronze i la marca mínima per a participar a la competició en els 200 metres llisos, amb un temps de 24 segons i 90 centèsimes. Es tracta del dissetè millor registre de la trentena de participants a la categoria.

Precisament, en aquests campionats de Catalunya la garrotxina va aconseguir la victòria amb els relleus de 4 per 400 metres llisos. Gainza no serà l’única representant de la comarca a Getafe: l’estatal d’atletisme també comptarà amb la presència de Laura Hernández, que defensa els colors del Futbol Club Barcelona.

Hernández va aconseguir la seva marca fa tot just una setmana, al Meeting de Granollers, en els 400 metres llisos. El seu temps va ser de 55 segons i 74 centèsimes, el setzè registre de les 24 finalistes. Tot i que no parteixen en el grup de favorits, les dues esperen fer un bon paper per completar el campionat amb bones sensacions.

Deixa un comentari