El Ventós ha acollit l’últim concert del Festival Música als Masos

De París a Venècia va ser el darrer concert del festival on es van interpretar un total de sis peces de la mà de la música Mireia Ruiz tocant el clavicèmbal. El concert explicava la història de dues ciutats que van tenir un paper molt important en la història de la música entre el segle XVII i inicis del XVIII i que són claus per entendre l’evolució del llenguatge barroc.

Mireia Ruiz, clavecinista: De parís a Vencia i hihan tres peces, una representa la part del barroc francés i la resta el barroc italià. I el que es pretén es fer entendre l’evolució de la música.

El Festival de música clàssica que va començar el passat 29 de juny ha passat per espais com la Casa Solà Morales d’Olot, Can Trincheria, Mas La Dou de Sant Esteve d’en Bas, o l’Església de Santa Maria de Santa Pau.

Mireia Ruiz, clavecinista: És especial perquè tocar aquests llocs tant bonics és un plaer. I també perque aquestes sales tenen una acústica molt especial.

La tercera edició del Festival ha acompanyat els garrotxins per diferents indrets, tots ells nous, però especial i amb la intenció de donar a conèixer espais privats de la comarca.