Impulsen una jornada per provar bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda

L’associació MIFAS, juntament amb Centre Logístic de Bicicletes d’Olot, ha organitzat aquest cap de setmana aquest cap de setmana una jornada per provar bicicletes adaptades.

Dins el recinte Firal de l’Estació D’olot s’hi va instal·lar un circuit per poder provar les diferents categories de bicicletes adaptades. Cada bicicleta, consta d’unes característiques determinades per poder adaptar-se als diferents tipus de mobilitat reduïda.

L’objectiu principal ha sigut experimentar en primera persona com és moure’s amb una bicicleta adaptada i poder-ne conèixer el funcionament.

Josep Planellas, Gerent de l’empresa ATMA: Avui venim a presentar oficialment la branca d’activitats per a persones de mobilitat reduïda. Podran provar les bicicletes amb un petit itinerari intern perquè puguin veure les prestacions i puguin conèixer les característqiues de les bicicletes.

A més a més les persones que han provat les bicicletes han tingut atenció personalitzada. En tot moment han pogut disposar d’una persona al seu abast que els hi ha pogut explicar les característiques de cada bicicleta, per poder conèixer les seves necessitats i per tant, quina és la bicicleta que més bé s’adapta a  ella.

Durant tot el mes d’agost l’Agencia de Turisme Mediambiental  posa a disposició de totes aquelles persones amb mobilitat reduïda, una bicicleta i una per l’acompanyant per tal que les puguin provar gratuïtament.

x