Sant Jaume de Llierca celebra una festa holi i una de l’espuma entre les activitats infantils de la Festa Major

Amb motiu de la festivitat de Sant Jaume diversos pobles garrotxins celebren la seva Festa Major. Un d’ells és Sant Jaume de Llierca, que des de divendres compta amb activitats per a tots els públics. Aquest diumenge a la tarda la plaça Major va acollir les propostes infantils, amb la novetat de la primera Festa Holi.

Sant Jaume de Llierca està de Festa Major. Des del 20 de juliol i fins el 26 el municipi s’omple d’alegria i de festivitat.

Ahir va ser el torn dels mes petits. Des de primera hora de la tarda els nens van poder gaudir de jocs d’aigua. El més esperat però va ser la Festa Holi, una festa de colors. Entre passos de ball i somriures els colors anaven explotant a l’aire i omplien els més petits i també la plaça de colors

Seguidament i per netejar totes les cares, va ser el torn de la festa de l’aigua i l’escuma, on tampoc hi van faltar els colors. El canó disposat a mullar tots els nens anava canviant de color a mesura que passava l’estona, i és que l’aigua no podia faltar.

Una setantena de nens, doncs, van gaudir dels colors, l’escuma i l’aigua. Però la Festa Major segueix.

L’ajuntament ha preparat activitats per a totes les edats durant els sis dies de Festa Major. Des de concerts, fins a festes, balls i gegants, cada una d’aquestes activitats és gratuïta i oberta a tothom, a més a més avui dilluns totes les atraccions seran gratuïtes per a totes les edats.

Jordi Cargol, Alcalde de Sant Jaume de Llierca: El que volem és conservar el caràcter popular, per això totes les activitats són gratuïtes i per a tota la gent del poble id e manera molt variada.

S’espera doncs que el temps acompanyi i que divendres es pugui celebrar la festivitat del municipi, Sant Jaume, sense problema.