Carles Puigdemont es dirigeix als olotins i olotines a través d’un vídeo reproduït a la concentració d’aquest dilluns

Aquest dilluns la concentració per reclamar l’alliberament dels polítics empresonats i els Jordis va comptar amb un missatge en format vídeo de l’expresident de la Generalitat exiliat a Alemanya, Carles Puigdemont. El missatge va ser fruit de la trobada entre Puigdemont i Josep Maria Corominas el passat dimecres.

La concentració per l’alliberament dels polítics empresonats a Olot va comptar amb un al·licient especial aquest dilluns. L’expresident Carles Puigdemont, exiliat a Alemanya, va enviar un missatge en format vídeo dirigit als olotins i olotines, amb l’objectiu d’agrair-los els seus clams de llibertat.

El vídeo és producte de la visita de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, a Hamburg, en la que el batlle i president de l’Associació de Municipis per la Independència es va poder reunir amb l’expresident.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “He tornat molt més content, molt més optimista, el vaig trobar valent, el vaig trobar decidit, el vaig trobar compromès […] Se’m va acudir abans de marxar de dir-li: cada dilluns fem una concentració davant l’Ajuntament i estic segur que als olotins i olotines els hi agradaria molt unes paraules teves. La sorpresa va ser que això va passar dimecres i divendres ja teníem una gravació de Carles Puigdemont que sincerament a mi m’ha emocionat i m’ha il·lusionat”.

Aquest és el missatge de Carles Puigdemont:

Carles Puigdemont ex president de la Generalitat: “Benvolguts olotins i olotines tinc l’oportunitat d’adreçar-vos aquest missatge per agrair-vos aquesta constància que heu demostrat en aquestes trobades, aquestes concentracions, aquestes manifestacions que ens ajuden molt a tots els que som o bé a la presó o bé a l’exili. Ens omplen d’energia, d’alegria també i també de ganes de venir-vos a donar les gràcies en persona; de poder gaudir d’aquella llibertat que ens és negada però que Europa ens reconeix, i que si persistim, i amb el vostre acompanyament segur que ho farem, ens permetrà això: poder un dia arribar a l’estimada ciutat d’Olot a agrair-vos a tots vosaltres aquesta mobilització. Gràcies, espero que sigui per poc temps, però en qualsevol cas, infinites gràcies”.

La concentració va comptar també amb la dinamització de Músics per la llibertat, un minut de silenci  i el cant d’Els Segadors. La quarta Sobrecàrrega que es pot veure a la façana de l’Ajuntament d’Olot és obra de Pere Noguera, un artista de la Bisbal d’Empordà.

Deixa un comentari