Josep Maria Corominas creu que el compromís del PDeCat amb el procés i els empresonats segueix igual després de l’assemblea d’aquest cap de setmana

L’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va visitar Carles Puigdemont el passat dimecres a Alemanya. Segons ha explicat a Olot Televisió, va ser una trobada amb diversos alcaldes on es van tractar molts temes, entre ells el que ha acabat desembocant amb la sortida de Marta Pascal i l’elecció de David Bonvehí com a nou President del PDeCat aquest cap de setmana. Corominas creu que tot i el canvi el compromís del partit es manté intacte amb el nou projecte de la Crida Nacional per la República sobre la taula.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Vaig dir-li a Puigdemont: “Només vinc per abraçar-te i agraïr-te el que has fet”. El que vull és reconfortar-lo pel que està passant. El President va dir determinades coses i tots veieu què ha passat aquest cap de setmana al Congrés.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Ha aparegut la Crida i hem decidit que volem anar-hi però de canvis d’estratègia política n’hi ha pocs, el nostre compromís amb el procés i els presos es manté igual. Això sí, és important que els líders del partit es tinguin confiança entre ells”

x