La segona edició de l’Arrós&Roll fa vibrar el recinte firal d’Olot

Tot i les amenaçes de pluja per aquest dissabte a Olot no han estat cap impediment per que s’hagi celebrat la segona edició de l’Arrós&Roll. La festa ha reunit als amants del rock. La arrossada popular ha donat el tret de sortida a la resta de la jornada amenitzada per concerts que han estat seguits per un nombrós públic.

Tot i l’anunci de les prrvisions meteorologiques que anunciaven pluja La Segona edició de l’Arròs&Roll es va celebrar amb un canvi d’emplaçament. De les fonts de sant roc d’Olot, a dins del pavelló al recinte firal. Puntualment anaven arribant els músics que durant la jornada van amenitzar la festa amb música d’estil rock fins ben entrada la nit. Des de l’organització es va decidir a darrera hora aquest canvi d’ubicació ja que en la edició de l’any passat es van trobar amb una situació molt semblant.

Josep Lluís Campos, organització de l’Arrós&Roll: “L’any passat ja ens vam veure obligats a aplaçar el concert perquè també va ser una setmana de pluges boges, del que passa a aquí Olot. Aquesta setmana vam començar a veure que dissabte havia de caure el cel a sobre nostre i vam decidir un pla b, perquè aplaçar era suspendre i no volíem suspendre-ho, volem seguir fent-ho cada any. Si aplaçàvem perdíem els grups, la infraestructura i tot es feia molt complicat.”

Tot i l’imprevist la jornada es va celebrar amb total normalitat començant per la popular arrossada i seguit de actuacions musicals a la sobretaula. La segona edició es consolida a la garrotxa i una mostra d’això son els assistents que no només venen de la comarca.

Joana Asencio, organitzadora de l’Arrós&Roll:  “Va venir gent de Barcelona, de Girona,… De moment tot el que anem fent va resultant, vull dir estem contents.”

La molt bona acollida de la festa en aquesta segona trobada ja fa pensar a la organització en properes edicions.

x