La Unió Esportiva Olot supera l’Escala per 0 a 3 en el segon partit de la pretemporada

La Unió Esportiva Olot va guanyar el seu segon partit de la pretemporada per 0 a 3 contra l’Escala, de Segona Catalana. Els gols van arribar de les botes d’Alan Baró, Marc Pagès i Héctor Simón, i va servir per fer provatures a nivell tàctic i posicional.

El partit al camp de l’Escala és un clàssic de la pretemporada de la Unió Esportiva Olot, que va mostrar com la plantilla va quallant els conceptes de Raúl Garrido. Els olotins van donar poques opcions als escalencs, de Segona Catalana, i ben aviat van obrir el marcador: Alan Baró va marcar el primer gol del partit al minut 11, amb un xut llunyà picat amb força després de recuperar la pilota al mig del camp. Després, al minut 27, Marc Pagès va controlar amb qualitat a la frontal de l’àrea, i va xutar lluny de l’abast del porter empordanès. Ja al segon temps, Héctor Simón va fer el 0 a 3 definitiu, al minut 57, després d’una bona arribada a la línia de fons de Pep Chavarría, que va culminar amb una bona centrada. Durant el partit, la plantilla també va practicar diversos tipus de sistema per aplicar a la temporada.

La Unió Esportiva Olot jugarà el seu tercer partit de la pretemporada al camp del Figueres, de Tercera Divisió.

 

Deixa un comentari