El sector de la moda viu un moment dolç amb la Garrotxa com a exportadora

El sector de la moda està actualment a l’alça. L’aparició de petits tallers de costura o empreses de patronatge, com és el cas de la garrotxina Patt Lab, en són un exemple. Una empresa arrelada a la comarca amb un objectiu clar: cobrir la necessitat clara que hi ha en el mercat del món de la moda de estudis de patronatge externs que col·laborin de forma estreta entre les companyies del sector.

La Núria Paguina, fundadora de l’empresa, ha crescut pràcticament amb el món de la moda ja estudiant a l’IES la Garrotxa. És per això que manté un vincle estret amb l’institut i molts alumnes acaben passant per les seves instal·lacions.

De patronista en una multinacional a fundadora de Pattern Laboratori, i es que a la Garrotxa el món de la moda està arrelat ja des de temps passat. Patt Lab ha crescut d’una forma trepidant i això ha fet que s’hagin incorporat nous membres a la empresa passant de 2 a 7 demostrant el fort impuls que té a la comarca el món tèxtil.

Els joves que es formen en instituts de la comarca com l’ies la garrotxa certifiquen que cada cop hi ha més valor i potencial.  Tot i això des de Patt Lab avisen, s’ha de fer molta feina en matèria de conscienciació en quant al fort consumisme que hi ha actualment.

I es que darrere de qualsevol peça de roba que podem comprar en qualsevol botiga d’abast mundial, té al seu darrer una feina minuciosa i detallada que molt pocs veuen.

Deixa un comentari