Albert Coderch és el nou coordinador esportiu del CB Garrotxa Santjoanenc i aposta per fer un nou equip sènior des de Tercera Catalana

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc fitxa a Albert Coderch com a nou coordinador esportiu. Coderch enceta una etapa on vol millorar la mobilitat en atac dels jugadors que forma l’entitat. Pel que fa a l’equip sènior, serà entrenat la propera temporada per Xevi Corcoy, i al final competirà a Tercera Catalana després de renunciar la seva plaça a Segona.

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc passa pàgina del descens de Primera Catalana de la darrera temporada i enceta una nova etapa. El bàsquet rural inicia un nou cicle amb la incorporació d’Albert Coderch en la figura de coordinador esportiu. L’actual jugador del Quart, de lliga EBA, compaginarà les seves dues vinculacions amb el món del bàsquet, i intentarà aplicar nous conceptes en l’estil de joc del Club Bàsquet Garrotxa.

Albert Coderch, coordinador esportiu del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc: “en atac sembla que ens falta mobilitat, ja sigui amb pilota o sense, i volem aplicar els conceptes d’ocupació d’espais, de treballar per rebre, de generar a partir de bloqueig de forma més dinàmica”.

Una de les intencions de Coderch és d’impulsar la formació de nous jugadors, i en aquesta línia, ha volgut recuperar els equips més petits pel Club Bàsquet Garrotxa.

Pel que fa a l’equip sènior, després del descens de Primera Catalana el club ha decidit baixar una altra divisió fins a la Tercera, per afavorir l’evolució dels joves que pugen de categories inferiors. Aquest fet es combinarà amb la incorporació de jugadors experts com Guillem Sala o Xevi Corcoy. Precisament, Corcoy serà l’entrenador del primer equip.

Albert Coderch, coordinador esportiu del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc: “Òscar Sánchez i Xevi Corcoy portaran un bon equip que combinarà veterania i joventut. Per a Corcoy, aquest doble rol de jugador i entrenador el podrà adaptar perfectament a la nova categoria”.

Així, la propera temporada pot créixer l’interès del bàsquet a la zona, amb tres equips a la mateixa categoria: el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, el Club Bàsquet Olot, recentment ascendit, i el Club Bàsquet Vall d’en Bas, que ha comprat la plaça per a poder disputar la categoria.