El CE Besalú es marca la permanència a Segona Catalana com a objectiu per aquesta temporada

Fa gairebé un mes que Ernest Bassols és el president del Club Esportiu Besalú, un càrrec que comparteix amb el d’entrenador del primer equip. En una entrevista a La Banqueta, Bassols considera que no hi ha d’haver cap incompatibilitat entre els dos càrrecs, i creu que l’objectiu de la plantilla ha de ser la permanència.

Es coneixen pocs clubs on l’entrenador i el president de l’entitat siguin la mateixa persona: això passa al Club Esportiu Besalú, on els dos càrrecs recauen sobre Ernest Bassols. Davant la qüestió de si podria actuar com a president davant uns hipotètics mals resultats de l’equip, el tècnic i màxim representant besaluenc considera que tenir el paper de les dues figures en una mateixa entitat és compatible.

Ernest Bassols, President del CE Besalú: ”Aquest any es veurà. Jo penso que si, si coneixes les teves limitacions, possibilitats i també a on arriben les tasques d’un càrrec i de l’altre’

Per afrontar la propera temporada amb garanties, el Besalú ha fitxat a dos jugadors de renom: es tracta de Marc Vallhonesta, procedent del Peralada de Segona Divisió B, i Ferran Grau, que arriba del Figueres de Tercera Divisió. Els dos tenen una forta vinculació amb el municipi, un fet que ha afavorit el seu traspàs cap al club blanc-i-verd. Però aquestes incorporacions no fan variar l’objectiu marcat per l’equip per a la propera temporada.

Ernest Bassols, President del CE Besalú: ‘La temporada pot ser bona però el nostre objectiu és mantenir la categoria. Estem competint amb el Bescanó, el Guíxols, el Camprodon o el Palafrugell tot i que ha baixat. Però no tenim cap sponsor gran. Aixó aquí al Besalú no passa.’

El Besalú arrencarà la pretemporada a principis del mes d’agost.