La UE Olot decideix no fer-li fitxa a Dembo Batchilly, lesionat des de l’any passat, i esperarà a l’hivern

La Unió Esportiva Olot ha optat per no fer fitxa a Dembo Batchilly. El jugador continua recuperant-se de la lesió al genoll dret patida a Banyoles l’agost de l’any passat. El club vol seguir l’evolució del jugador fins al mercat d’hivern, moment en que escoltarà la valoració del cos de metges i fisioterapeutes.

El 8 d’agost de 2017 al Torneig de l’Estany, celebrat a Banyoles, Dembo Batchilly patia una lesió de gravetat al genoll dret. Concretament la ruptura del lligament creuat anterior. Gairebé un any després el jugador no s’ha recuperat totalment, és per això que des de la Unió Esportiva Olot s’ha optat per no fer-li fitxa a l’espera de com es trobi el jugador al mercat d’hivern.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Dembo va tenir una operació quan jo vaig arribar, estava de baixa i no acabava de recuperar-se. Es va tornar a operar i ara sembla que està millor, però no està encara per a entrenar. Per tant, ara mateix no tindrà fitxa, veurem com va durant aquest temps. Veure’m si al mercat d’hivern podem fer ús de la seva fitxa o no. Això ho marcarà el cos de metges i fisioterapeutes”.

La previsió que es va fer quan Dembo va patir la lesió era d’entre 6 a 8 mesos, però la lesió va presentar més dificultats de les esperades. En definitiva, Dembo, continuarà amb la seva recuperació però no disposarà de fitxa amb la Unió Esportiva Olot. El jugador va ser una de les peces clau del projecte de Ramon Maria Calderé en el títol de lliga i la conquesta de l’ascens a la Segona Divisió B.

x