Pep Sau és l’autor del cartell de les Festes del Tura 2018 i la Carnavalesca farà el pregó

El pati de l’antic Hospital d’Olot ha estat l’escenari per descobrir el nou cartell de les festes del Tura d’aquest 2018. L’obra és de l’artista  olotí Pep Sau, artista visual i d’arts plàstiques i professor de l’Escola Municipal d’Expressió on fa classes de fotografia.

Sau ha utilitzat la forma de treballar simplista, amb pocs elements però que a la vegada dotant-los de molta importància. L’Autor del cartell ha dit sentir-se content amb el resultat i ha detallat Olot com “un llloc plural d’idees”

El regidor d’Edudació i Cultura i primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga,  ha lloat en tot moment la figura de l’artista que s’ha inspirat en dues generacions i els cabeçuts com a principals protagonistes del cartell de les festes per excel.lència a la Garrotxa.A més ha dit sentir-se satisfet de la forma en que s’escull cada any el nom de l’artista que realitzarà el cartell.

L’alcalde d’Olot, Josep Mª Corominas, que ha fet l’ùltim acte de presentació del cartell abans no deixi l’alcaldia en les properes eleccions municipals del proper any 2019, ha donat les gràcies a tota la gent que fa possible la realització de les festes i a l’artista per la seva implicació. També ha fet acta d’entrega a Sau d’una Figura pel qual Olot agraeix a l’artista la seva participació en la creació del cartell.

Aquest dimarts també s’ha anunciat el pregoner d’enguany.  La colla la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, que enguany celebra el seu 25è aniversari, serà l’encarregada de fer el pregó de les Festes del Tua. La Carnavalesca és una de les colles de referència al Carnaval d’Olot i també als de la Costa Brava. A més del carnaval participa a la Batalla de les Flors, organitza el Ball Pla de Sant Miquel i col·labora amb el Lluèrnia. Aquest 2018 han celebrat el 25è aniversari amb una exposició dels seus vestits,  amb l’honor de ser la colla del Rei i la Reina de Carnaval d’Olot i aquest setembre també faran el pregó de Festes del Tura.

Les Festes del Tura es celebraran a Olot del 7 al 11 de Setembre amb una gran agenda d’activitats.