L’olotí Blai Mallarach lluitarà per les medalles de l’Europeu de Waterpolo amb la selecció espanyola

La selecció espanyola de waterpolo, amb l’olotí Blai Mallarach a les seves files, entra de nou a l’elit del waterpolo. L’equip entrenat per David Martín va superar Grècia als quarts de final de l’Europeu de Waterpolo per 10 a 6, en un partit on Mallarach va fer dos gols.

Durant anys, la selecció espanyola masculina de waterpolo va ser un dels combinats més temuts del món, però el rendiment i els èxits aconseguits per l’equip van baixar notablement després de la medalla de plata aconseguida a Roma el 2009. Un fet que es pot revertir en el Campionat Europeu que s’està celebrant a Barcelona i amb l’olotí Blai Mallarach com un dels integrants de la plantilla: Espanya ha arribat a les semifinals del torneig, després de guanyar per 10 a 6 a un rival complicat com Grècia. La victòria de la selecció de David Martín es va gestar gràcies a un tercer quart perfecte, on el combinat estatal va aconseguir un parcial de 4 a 0, i on també va destacar l’actuació del porter espanyol Daniel López. Durant el partit, Mallarach va anotar dos gols, el sisè i el novè, confirmant el bon paper desenvolupat durant el campionat. Espanya lluitarà per un lloc a la final contra Itàlia, i un dels dos combinats es trobarà amb el vencedor de l’altra semifinal entre Sèrbia i Croàcia.

Deixa un comentari