Olot s’acomiada del Cicle Circ a la Plaça amb un bon balanç de públic

La programació de Circ a la Plaça va finalitzar ahir, un any més, amb un gran èxit de públic. Entre 2.500 i 3.000 persones han assistit, segons l’organització, als quatre espectacles programats durant el mes de juliol. Els francesos La Compagnie van ser els encarregats de tancar el cicle.

Olot va acomiadar-se aquest dimecres entre aplaudiments d’una de les activitats consolidades de l’estiu a la comarca, el Circ a la Plaça.

Un públic divers va deixar-se sorprendre pels joves francesos de La Compagnie. Presentaven l’Avis Bidon, una proposta de circ acrobàtic amb humor i música, on fins i tot va sonar l’estaca de Lluís Llach.

Tena Busquets – Directora artística Olot Cultura: ‘És un espectacle on fan servir els bidons com a contrapesos de tots els elements. És un espectacle fresc i molt divertit i la gent ha rigut i s’ho ha passat molt bé.

Milers de garrotxins han gaudit durant aquest mes de juliol amb els quatre espectacles que s’han pogut portar a terme a la Plaça de Braus. Segons Olot Cultura, entre 2500 i 3000 persones han assistit a cadascuna de les sessions programades.

Tena Busquets – Directora artística Olot Cultura: ‘És una dimensió de les ganes que te la gent de venir aquest mes de Juliol a passar-s’ho bé veient circ un dia a la setmana, i intentem que els espectacles siguin de qualitat, i de gran fornat degut a les dimensions grans de la plaça.

L’organització ja pensa en la propera edició i espera poder reprogramar l’espectacle Cirque Exalté, de la companyia francesa Firieuse Tendresse, que no es va poder fer per qüestions meteorològiques.

 

x