La Unió Esportiva Olot guanya el Figueres per 1 a 2 tot i una segona part on acusa una baixada de ritme

La Unió Esportiva Olot va guanyar aquest dimecres el Figueres, per 1 a 2, en el tercer partit amistós de la pretemporada. El partit es va decidir al primer quart d’hora de joc, on els olotins van marcar dos gols. A la segona part, els de Raúl Garrido van abaixar el ritme i els empordanesos van retallar distàncies.

Molts garrotxins es van apropar a Vilatenim per presenciar en directe el partit entre el Figueres i l’Olot, en el tercer partit de la pretemporada dels de Raúl Garrido. El matx va arrencar amb una efectivitat destacada dels garrotxins, que en només quinze minuts van fer els gols de l’equip. Primer, Xumetra va fer una bona centrada a Pedro del Campo, al minut 4 de joc, i l’exjugador figuerenc va rematar de cap per posar el 0 a 1 al marcador. Quan s’estava a punt d’arribar al quart d’hora de joc, Jose Martínez posava una altra assistència al cor de l’àrea, i al pal llarg Marc Mas feia el segon gol dels olotins. Fins a la mitja part, els dos equips no van gaudir d’oportunitats destacades, però a la represa, Carles Mas va fer un gol en pròpia porteria, al desviar un xut de Marc Gelmà al minut 58 de joc. Els empordanesos van seguir perseguint l’empat, però al final l’Olot es va endur la victòria.

De totes maneres, el matx deixa algunes sensacions positives abans d’afrontar el primer partit oficial de la temporada: l’eliminatòria de la Copa Catalunya, que l’Olot disputarà al camp de l’Espanyol B dissabte a les set de la tarda.

 

Deixa un comentari