Riudaura celebra la tretzena edició del ‘D’aquí Estant Veig Una estrella’ amb Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries com a convidat especial

Aquest cap de setmana es celebra a Riudaura la tretzena edició del D’aquí Estant Veig una Estrella. El festival de cançons i tonades tradicionals de Riudaura d’enguany compta amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries com a convidat principal.

La música tradicional i popular tornarà a omplir la Plaça del Gambeto de Riudaura aquest cap de setmana amb el ‘D’Aquí Estant Veig una Estrella’. El festival començarà el divendres amb el Sopar de Cantadors on un any més, a micròfon obert i de forma espontània, els assistents podran cantar cançons populars i posteriorment gaudir del grup Aixa.

El dia més destacat però serà dissabte, amb el tradicional concert. Enguany els convidats són Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que celebraran a Riudaura els seus 25 anys de carrera conjunta. Aquesta formació de les Terres de l’Ebre amb onze premis Enderroc i el Premi Nacional de Cultura, entre altres, 13 treballs discogràfics i prop de 2.000 concerts, però no farà ombra als Músics i Cantadors de Riudaura.

David Jané, alcalde de Riudaura: ‘

A més de la vintena de veïns de Riudaura que interpretaran cançons des dels balcons de la plaça, els nens i nenes del casal d’Estiu també participaran al festival. Al concert tampoc no hi faltaran les formacions amb músics del municipi.

Miquel Gifrell, músic de Riudaura: ‘

Així els riudaurencs i riudaurenques intervenen en l’actualització i transmissió del seu cançoner tradicional fent que recuperi espais de difusió en la societat actual.