Una cinquantena de joves triatletes participen al Campus Nan Oliveras fins diumenge

Un dels campus esportius que s’està consolidant a la Garrotxa és el del triatleta Nan Oliveras. Prop d’una cinquantena de joves d’arreu del país entrenaran aquests dies amb l’olotí, aprenent de les seves tècniques per aplicar-les en la seva pràctica de la disciplina.

A Nan Oliveras el triatló ja li agradava de ben petit, però llavors no existia la possibilitat de fer campus esportius d’aquesta disciplina. Per cobrir el buit, i un cop convertit com a atleta professional, l’olotí va decidir organitzar una estada per millorar la tècnica del triatló a aquells joves que volen introduir-se en aquest món. Enguany, s’organitza la tercera edició del Campus Nan Oliveras, on el triatleta explicarà l’experiència que l’ha portat a ser un esportista professional sense haver d’entrenar lluny de casa seva.

Nan Oliveras, triatleta: “Vaig estar cinc anys fora, a Centres d’Alt Rendiment a Madrid i a Galícia, però per a mi no hi ha res millor com entrenar a casa. Els mostraré les pistes d’atletisme, els paisatges que m’acompanyen amb els meus entrenaments, que formen part de la meva experiència i que m’han acabat portant a ser un professional del triatló”.

Al Campus de Triatló de Nan Oliveras hi participen una cinquantena de nens i nenes d’entre 8 i 18 anys, que fins el diumenge practicaran natació, ciclisme i atletisme seguint els consells de l’esportista olotí.

x