Finalitzen algunes de les brigades dedicades al voluntariat i al servei de la societat

Aquest divendres han finalitzat les brigades organitzades pel Servei de Joventut del Consell Comarcal a tretze municipis de la comarca. 207 joves brigadistes hi han participat. Per la seva banda, continuen els casals d’estiu mancomunats que compten amb 258 nens i nenes.

Les brigades estan formades per grups de joves entre 14 i 16 anys que realitzen tasques de jardineria, pintura, manteniment o tenint cura de les persones grans, com passa a Sant Feliu de Pallerols, amb una dotzena de nois i noies participants.

Un total de 207 els joves brigadistes garrotxins han dedicat les primeres setmanes d’estiu a fer activitats diverses, totes amb un denominador comú: l’esperit del voluntariat i el servei a la societat.

A més, també són una via per introduir als joves al món laboral.

Roser Soms, Cap del Servei de Joventut del Consell Comarcal: “Omplim un buit que els joves d’entre 13 o 14 anys tenen durant l’estiu implicant-se en tasques municipals, una estima cap al poble i sobretot els donem responsabilitats laborals per de cares al futur com són treballar en grup, responsabilitat”

Mar Roca, Consellera Joventut Consell Comarcal Garrotxa: “Ens sembla molt interessant per als joves ja que aprenen a estimar l’entorn del seu poble i a conviure amb altres jovesamb els quals no perden el contacte un cop s’acaben les Brigades.”

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, valora molt positivament la feina de les brigades al poble.

Joan Casas, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “És molt destacable de les Brigades la bona coordinació de la gent jove amb la gent gran que arriba al punt fins i tot d’amistat i sobre tot destacar que de les primeres Brigades actualment hi ha joves que s’han format per treballar amb la gent gran”

Aquest divendres ha finalitzat la tasca de les brigades joves a tretze municipis garrotxins, mentre que les brigades d’Olot i Les Preses continuen durant l’agost.

Per setè any consecutiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa també ha organitzat els casals d’estiu mancomunats en sis municipis de la comarca. Enguany hi participen 258 nens i nenes de 3 a 12 anys.