El CN Besalú guanya la 3a jornada de la Challenge David Moner i es converteix en el guanyador virtual de la competició

La Challenge David Moner, la competició que serveix per promocionar la natació amb els petits nedadors dels clubs de piscina descoberta, està pràcticament decidida. El Club Natació Besalú va guanyar la jornada que es va disputar ahir a la tarda a les seves instal·lacions, i de moment, compta amb un ple de victòries en les tres dates disputades. Tot i que encara falta una jornada per disputar-se, el Besalú ja es podria considerar el guanyador de la Challenge David Moner, repetint el títol de l’any passat: treu gairebé tres-cents punts al seu perseguidor més immediat, el Castellfollit. A la competició també hi participen el Santjoanenc, el Farners, el Flaçà, l’Anglès i la Jonquera.

Deixa un comentari