La Unió Esportiva Olot disputa aquest diumenge la Copa Catalunya contra l’Espanyol B

Arriba la primera competició oficial de la temporada de la Unió Esportiva Olot; aquest diumenge, a partir de les set de la tarda, els garrotxins juguen la primera ronda de la Copa Catalunya al camp de l’Espanyol B. Raúl Garrido avisa que l’equip es troba en plena pretemporada, i per tant costarà veure la millor versió del joc olotí.

La Copa Catalunya és una competició que il·lusiona a la Unió Esportiva Olot, però el seu inici en plena pretemporada complica la forma d’afrontar-la. Diumenge arrenca el torneig amb l’eliminatòria contra l’Espanyol B, i en aquests moments, els futbolistes es troben en una etapa de plena càrrega física i formació dels conceptes tàctics que vol implantar Raúl Garrido. L’entrenador olotí avisa que probablement costarà veure el millor joc que pot fer l’equip.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “Tant de bo que el partit sigui per a nosaltres, però l’objectiu és estar bé per l’inici de lliga del proper 26 d’agost, i ara hem d’entendre que és un partit de competició oficial però que arriba enmig de la pretemporada, i que per tant sobre el terreny de joc no es veurà la millor versió de l’equip”.

Pel que fa als futbolistes que saltaran d’inici al terreny de joc, Garrido demana a l’afició que no tregui conclusions dels jugadors que veurà sobre la gespa.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot: “Tots els que estan poden ser partícips de l’onze titular, i per tant, no es poden treure conclusions de l’onze que sortirà d’inici contra l’Espanyol B perquè seguim en una fase de preparació de tota la plantilla”.

El partit contra l’Espanyol B es jugarà a la ciutat esportiva del filial blanc-i-blau de Sant Adrià del Besós, aquest diumenge a partir de les set de la tarda.