El ple d’Olot aprova les mocions de la CUP per crear un viver d’economia social i un registre d’habitatges turístics

En l’apartat de Junta de portaveus, el ple d’Olot d’ahir va aprovar les dues mocions presentades per la CUP. No va prosperar, en canvi, la proposada per Olot en Comú.

El ple municipal de l’Ajuntament d’Olot d’ahir va aprovar per unanimitat la moció presentada per la CUP per crear un viver municipal de cooperatives i economia social i solidària. També es va aprovar, amb l’abstenció de l’equip de govern i el vot favorable de la resta de grups, la moció sobre la regulació dels pisos d’ús turístic proposada per la CUP.

Aquest dijous no va prosperar, en canvi, la moció presentada per Olot En Comú per modificar l’ordenança de convivència i via pública i ampliar, així, els supòsits de substitució de les sancions econòmiques per treballs comunitaris.