Troben el cos sense vida d’un home desaparegut ahir aquest divendres a la tarda a Montagut i Oix

Els Bombers han trobat aquesta nit el cos sense vida d’un home de 54 anys veí de Sant Joan les Fonts que havia desaparegut ahir al vespre a la zona de Montagut i Oix. Al voltant de les onze de la nit d’aquest dimecres es va organitzar un dispositiu format per 9 dotacions de Bombers amb GRAE, dues patrulles de Mossos d’Esquadra i un nombrós grup de veïns de la zona. Segons informen els Bombers, la recerca s’ha portat a terme per pistes forestals de Castellfollit de la Roca, Montagut i Oix i la Vall del Bac. Finalment el cos de l’home ha estat localitzat en una zona boscosa de la serra de la Pineda passats dos quarts de dotze de la nit, a poca distància del seu vehicle. Tot apunta que la víctima hauria sortit a fer esport per la zona i hauria patit una aturada cardíaca.