El Nucli Antic d’Olot Inaugura el local de l’associació de veïns complint així una històrica reivindiació

L’Associació de veïns del Nucli antic d’Olot ja disposa d’un local propi des d’aquest dissabte. Després d’una llarga reivindicació veïnal, finalment ja s’equiparen amb la majoria de barris de la ciutat que disposen d’un espai on poder-s’hi reunir o fer-hi activitats.

Des de l’ajuntament donen importància a les associacions de veïns ja que son els observadors de les problemàtiques a on l’ajuntament no pot arribar-hi i és una eina útil per a poder gestionar el dia a dia veïnal. Els veïns d’aquest sector de la ciutat, reclamen millores i actuacions que es troben emmarcades dins del pla integral de millores del barri que s’haurà d’impulsar des de la mateixa associació. Algunes de les millores que es preveuen dins del pla son actuacions en edificis que es troben en males condicions i poder arrencar l’activitat econòmica. L’acte ha comptat amb un homenatge a l’ex regidor del PP a l’ajuntament d’Olot i activista cultural Joaquim de Trincheria que va morir ahir divendres a Argentona a l’edat de 77 anys. L’acte al qual han acudit una nodrida representació dels veïns s’ha amenitzat amb música i un aperitiu acompanyat d’un dinar popular.