S’inaugura la Biennal Olot Fotografia amb la participació d’artistes consolidats i emergents

Aquest divendres des del pati de l’hospici d’Olot s’ ha donat el tret de sortida a la 13 edició de la Biennal Olot Fotografia que se celebrarà fins el 25 d’agost. En l’acte s’ha donat valor a tots els artistes per igual, tant novells com d’emergents. La mostra comptarà amb prop de 50 exposicions repartides entre Olot i Castellfollit de la Roca.

Obres d’Artistes de Catalunya, de la resta d’Espanya, d’Europa com el cas del Berlinès Daffke Hollstein, Max Vador de Birmingham seran les protagonistes de les parets de sales d’exposicions però també en bars i cafeteries dels dos municipis.

D’entre les 100 propostes que van arribar només 47 han estat escollides en un certamen que es consolida cada vegada més entre el públic. I De fet el públic serà qui esculli el guanyador de la beca Olot Fotografia 2019 durant el sopar que es farà aquest dissabte a les 10 del vespre .també també haurà l’acte d’entrega del Premi Miquel Galmes a la trajectòria fotogràfica en honor a qui va ser el fundador i president de l’ Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

 

 

x