La Canya ha acollit el 15è Aplec de la Sardana de la Garrotxa

Aquest ha sigut un cap de setmana de Sardanes. Per una banda La Canya va celebrar dissabte el 15è aplec de la Sardana de la Garrotxa. Un aplec que va estar acompyaat de participació de dues cobles: El Rossinyolet i La Bisbal Jove.


Aproximadament una cinquantena de persones van acostar-se fins el Parc per ballar sardanes. En total en van poder ballar 36 interpretades entre les dues cobles.

Josep Quintana, President de l’associació Sardanista de la Garrotxa: Ara com a comarcal anem a ensenyar sardanes als municpis que ens ho demanen, i també els hi preparem aplecs sardanistes.

D’altra banda, Sant Feliu de Pallerols ha celebrat el 20à aplec de la Sardana. Tres cobles han sigut les encarregades de donar ritme a les Sardanes: La Principal d’Olot, La Mongrins i la Ciutat de Girona.

Joan Casa, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Per un munipi com Sant Feliu de Pallerols és un honor poder dir que ja anem pel 20è aplec de la sardana. Som un poble petit però és un honor segui fent coses.

Al matí es va fer un concurs de colles sardanistes improvisades, seguidament un dinar popular, i a la tarda, tothom qui volgués podia anar a ballar sardanes.

 

x